Öppet enligt överrenskommelse. Ring 050 355 7743

Barnfotografering

lapsikuvausNär ni beställer tid för en barnfotografering, välj då en tidpunkt när barnet normalt är på gott humör. Med andra ord en tid när barnet har sovit middag och ätit mellanmål. Det är bra för oss att veta på förhand ifall ni har syskon som också kommer med på fotograferingen. Då kan fotografen reservera tillräckligt med tid åt er. Till en vanlig barnfotografering reserveras en timme.

Om vi också fotograferar syskon eller familjeporträtt så kanske en timme inte riktigt räcker till. Regeln är dock att vi fotograferar så länge barnet trivs framför kameran. Till en barnfotografering är båda föräldrarna välkomna med. Men inte gärna fler än 1-2 vuxna förutom fotografen. Detta för att det blir svårt för fotografen att fånga barnets intresse om det finns många vuxna utspridda i rummet som diskuterar med varandra. Till en barnfotografering går det bra att ta med en favoritleksak eller en barnmöbel. Men vi har redan all behövlig rekvisita på plats. Det går bra att byta kläder eller bakgrund under fotograferingen. Tänk på att barnfotografier tagna i miljön också är vackra!

lapsikuvaSyskonfotografering

När vi fotograferar barn- och syskonporträtt samtidigt, så börjar vi med syskonfotograferingen. Detta för att de äldre syskonen inte hinner tröttna innan det är deras tur. Vid barn- och syskonporträtt tillkommer ett syskontillägg i priset. Vi reserverar också mer tid för fotograferingen. Regeln gäller dock att vi fotograferar så länge barnen trivs. Vid endast syskonfotografering är det bra att reservera en timmes tid i studion. Det är möjligt att byta kläder och bakgrund under fotograferingen. Tänk på att syskonporträtt tagna i naturen också är vackra!

 

Familjefotografering

perhekuvausNär vi fotograferar familjeporträtt i samband med barnporträtt, fotograferar vi familjeportätt först. Vid barn- och familjporträtt tillkommer grupptillägg i priset. För säkerhets skull reserverar vi lite på en timmes tid för dylika fotograferingar. För endast familjeporträtt räcker en timmes fotografering mer än väl. Det är möjligt att byta kläder eller bakgrund under fotograferingen. Tänk på att familjeporträtt i naturen också är vackra!

Om ni har egna idéer om hur bilderna ska se ut, berätta i god tid så förverkligar vi dem tillsammans!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bakgrundsalternativ

 

Vit bakgrund Himmelsblå bakgrund

 

 

 

Blå bakgrund Brun bakgrund

 

 

 

 

Grå bakgrund med staket Grå bakgrund med kolonn

 

 

 

 

Gröngrå bakgrund Ljusgrå bakgrund med stenmur