Avoinna sopimuksen mukaan. Soita 050 355 7743

Lapsikuvaus

Tervetuloa lapsikuvaukseen!

lapsikuvaus

Kun tilaatte aikaa lapsikuvaukseen, olisi hyvä miettiä ajankohtaa etukäteen siten, että lapsi olisi mahdollisimman hyvällä tuulella jo saapuessaan studioon. Toisin sanoen päiväunet on nukuttu ja ruokaa mahassa. Lisäksi on hyvä mainita jo puhelimessa mikäli haluatte myös sisar- tai perhekuvauksen. Silloin valokuvaaja voi varata tarpeeksi aikaa kuvaukseen.

Tavalliseen lapsikuvaukseen on hyvä varata tunti aikaa, tai hieman pitempään mikäli kuvataan myös sisko-, tai perhekuvia. Pääsääntönä on kuitenkin, että kuvataan niin kauan kuin lapsi viihtyy. Lapsikuvaukseen ovat tervetulleita molemmat vanhemmat. Mielellään ei kuitenkaan enempää kuin 1-2 aikuista valokuvaajan lisäksi. Tämä sen takia, että valokuvaajan on vaikeampi saada kiinnitettyä lapsen huomio, jos mukana on monta aikuista ympäri huonetta. Studiokuvaukseen on sallittua tuoda lapsen lempilelu tai lastenkaluste, muuten meillä on jo täällä tarvittavat rekvisiitat kuvaukseen. Kuvauksen aikana on myös mahdollista vaihtaa vaatteita tai taustaa. Harkita voi myös miljöökuvausta!

 

 DSC5304

Sisarkuvaus

Kun sisarkuvaus kuvataan lapsikuvauksen yhteydessä, kuvataan sisarkuvat ensin, jottei sisarukset väsy odottamiseen. Lapsikuvaushintaan tulee sisarlisä. Varmuuden vuoksi varataan ylimääräistä aikaa tähän kuvaukseen, mutta kuitenkin kuvataan aina vain niin kauan kuin lapset viihtyvät. Jos kuvataan vain sisarkuvia, kuvaukseen varataan tunti aikaa. Kuvauksen aikana on mahdollista vaihtaa vaatteita tai taustaa. Harkita voi myös miljöökuvausta!

 

 

 


Perhekuvaus DSC7554

Kun kuvataan perhekuvaus lapsikuvauksen yhteydessä, kuvataan perhekuvat ensin. Lapsikuvaushintaan tulee perhelisä. Varmuuden vuoksi varataan ylimääräistä aikaa tähän kuvaukseen, mutta kuvataan aina vain niin kauan kuin kaikki viihtyvät. Jos kuvataan vain perhekuvia, kuvaukseen varataan tunti aikaa. Kuvauksen aikana on mahdollista vaihtaa vaatteita tai taustaa. Harkita voi mös miljöökuvausta!

 DSC7520 

 

 

 

 Jos teillä on omia ideoita siitä, minkälaisia kuvia haluatte, kertokaa niistä niin toteutamme niitä yhdessä!

 

 

Taustavaihtoehdot

 

Valkoinen tausta Pilvitausta  Valkoinen tausta -mustavalkoinen

 DSC2438

 

 DSC9042

 

 DSC2769

 

Sininen tausta Ruskea tausta  Pilvitausta

 DSC7460

 

 

 DSC6626 
Harmaa aita -tausta Harmaa pylväs -tausta Harmaa pylvästausta -mustavalkoinen

 

 

 DSC2438

 

Vihertävä harmaa tausta  Kivimuuritausta
 Harmaa aita -tausta -seepia

 DSC7615

 DSC2103