Avoinna sopimuksen mukaan. Soita 050 355 7743

Hääkuvaus

 DSC4359Hääkuvaukseen on hyvä varata aikaa tunti. Ilmoita jo puhelimessa mikäli kuvataan vain morsiuspari vai tuleeko bestman sekä kaaso mukaan kuvaan. Näin valokuvaaja pystyy varaamaan tarpeeksi aikaa kuvaukseen. Perhekuvaus on myös mahdollinen häämuotokuvauksen yhteydessä, silloin perhelisä lisätään kuvauksen hintaan.

Studiokuvauksen lisäksi voidaan kuvata miljöössä paikan päällä tai muualla esimerkiksi kirkon tai juhlapaikan pihalla. On tärkeää varata riittävästi aikaa kuvaukseen. Mikäli kuvataan studiokuvauksen lisäksi myös miljöössä, lisätään hintaan miljöölisä. Jos mukana on pieniä lapsia tulisi olla mukana lapsenvahti, joka voi katsoa lasten perään kun kuvataan vain vihkiparia. Morsiusparille on vaikeaa keskittyä sekä kuvaukseen että lasten perään katsomiseen yhtä aikaa.

Suosittelemme miljöökuvaus Foto-Neidin pihapiirissä, tällöin on helppo siirtyä studioon, mikäli sää yllättää kuvauspäivänä. Kun kuvataan studion lisäksi myös miljöössä, kuvaus Foto-Neidin pihapiirissä säästää aikaa, sillä miljöökuvaus ei vaadi siirtymistä autolla paikasta toiseen. Viereinen kuva on otettu koivumetsässä, valokuvaamon lähellä olevasta järvenrannasta.

Mikäli morsiusparilla on omia ideoita kuvista, niin kertokaa niistä etukäteen, niin toteutamme ne yhdessä!

Tervetuloa kuvaukseen!Häämuotokuvaus miljöössä hääparin juhlapaikan yhteydessä

 DSC7962


Häämuotokuvaus Foto-Neidin pihapiirissä

  DSC3556

Meillä on tarjolla paljon erityylisiä kuvauspaikkoja valokuvaamon pihalla ja lähistöllä. Varsinaisesti puutarhassa on kallio, puutarhasilta, latoja, isoja puita, sorapolkuja sekä muita elementtejä. Hääparin etu tässä kuvauspaikassa on se, että puutarha on tehty valmiiksi kuvausta varten. Hääpari ei siis tarvitse itse hoitaa uuden kuvaussijainnin siistiytymistä kuvauspävää varten. Studion lähellä on myös järvi ja metsä, jota voidaan käyttää kuvauksessa taustana. Ystävällisesti huomioi, että kuvaus ulkona on mahdollista vain jos sää sitä sallii. Tuuli ja sade estää kuvaamista pihalla, siksi on kätevä suunnitella kuvauksen juuri Foto-Neidin pihapiiriin, sillä on mahdollista siirtyä heti sisätiloihin, jos sadekuuro yllättää. Jos kuvauspäivä on suunniteltu kesäksi, on mahdollista tulla käymään tutustumaan kuvauspaikkoihin silloin, kun puissa on jo lehdet ja kuvauspaikat vastaavat kesän värejä. On mahdollista tilata sekä studio- että miljöökuvaus muotokuvaukseen.
Tästä linkistä lisäkuvia Foto-Neidin pihalla ja pihan lähistöllä kuvatuista kuvista:
https://fotoneiti.fi/fi/palvelut/muotokuvaus-miljoossa

Vieressä häämuotokuvaus miljöössä Foto-Neidin pihalla


Studiokuvaus

Studiokuvauksen valtti on käteväisyys, sisätila on lämmin eikä auringonpaiste häiritse silmiä. Siitä puhumattakaan, että ei ole hyönteisiä eikä tuulta häiritsemässä henkilöt kuvauksessa. Studiokuvausta voi tilata perinteisin tyylin, tai on mahdollista suunnitella kuvausta tarkemmin. Hääpari voi myös itse valita taustasävy kuvaukseen. Perinteiseen studiokuvaukseen kuuluu erilaisia asetelmia siten, että koevedoksista löytyy lähi-, puoli-, ja kokovartalokuvia, mistä valita lopulliset muotokuvat käyttöönsä. Mikäli on hankala tehdä päätöstä miljöö- tai studiokuvauksesta, on mahdollista valita kumpikin!
Siinä missä miljöökuvaus toteutuu vain sääolosuhteiden mukaan, studioon voi aina mennä kuvattavaksi. Studiossa on myös aina pehmeä ja johdonmukainen valaistus. Miljöössä sijainti määrää sen, tuleeko auringosta haittaa ja sotkeeko tuuli juuri laitettuja hiuksia...
Kun tilaa studio- ja miljöökuvaus, on mahdollista kätevästi siirtyä studiosta pihapiiriin kuvattavaksi, jos sää vain sitä sallii kuvauspäivänä. Tällöin sovitaan hääparin kanssa etukäteen sekä taustaväristä että mieluisat miljöösijainnit pihapiirissä. Näin kertyy koevedoksia sekä studiossa että miljöössä otetuista muotokuvista ilman, että tarvitsee varata juhlapäivänä aikaa myös siirtymämatkoihin kuvauspaikasta toiseen.
Jos hääpari varaa ainoastaan miljöökuvaus juhlapaikassa, on oltava varasuunnitelma huonon sään varalle. Kaikki juhlapaikat eivät tarjoa sopivia tiloja sisäkuvausta varten, jonka vuoksi studio on hyvä vaihtoehto hätätilanteeseen. Häämuotokuvaus, onkin kyseessä virallisista häämuotokuvista, tärkeitä muistoja ja kuvia joita ihaillaan ja pidetään esillä pitkään!
Hääpäivä sisältää paljon järjestämistä ja siirtoja paikasta toiseen; on valmistelut, hiukset ja meikki, pukeutuminen, kuvauspaikkaan siirtyminen ja usein vihkitilaisuus on eri paikassa kuin juhla. Hääpari on jo valmiiksi  jännittyneessä tunnelmassa, kun vihdoin pitkään suunnitelu juhlapäivä on koittanut.
On siis avuksi juhlapäivänä, kun kuvaus on suunniteltu tarkastai ja sen vuoksi sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Kampaamoaika on ratkaiseva, kun vain aloittaa valmistelut mahdollisimman aikaisin hääpäivänä, voisi odottaa että muotokuvaus voidaan aloittaa jo puolen päivän aikoina tai heti sen jälkeen, varhain iltapäivällä. Kun hääpari saapuu kuvattavaksi heti kampaamosta päin, kaikki hiukset, meikki ja vaatteet on yleensä vielä järjestyksessä. Kun muotokuvaus on tehty ennen vihkitilaisuutta, vieraat eivät tarvitse odottaa tuntia vihkitilaisuuden jälkeen, että voidaan aloittaa juhlat, hääparin muotokuvauksen vuoksi.
Itse juhla sisältää paljon ohjelmanumeroita, osa josta hääpari ei välttämättä edes tiedä. Saattaa olla hankalaa irrottautua kesken juhlan muotokuvattavaksi. Juhlapaikka on myös täynnä vieraita, jotka mielellään tulevat katsomoksi kuvauksen ajaksi, sillä heillä ei ole muutakaan tekemistä, kun hääparilla on kuvaus kesken juhlaillan. Hääpari pitää siinä tapauksessa kestä sitä, että vieraat seuraavat vierestä, kun otetaan viralliset hääpotretit muistoksi. Muotokuvaus kesken juhlaohjelmaa saattaa tarkoittaa sitä, että vaatteisiin on kerinnyt ilmestyä tahroja syömisestä, jokin leikki aiheutti ehkä sen, että laitetut hiukset vähän sekaantuivat jne. Tämän takia suosittelemme muotokuvaus ennen vihki- ja juhlatilaisuutta.


Hääkuvaus studiossa eri taustalla:

Hyvä tietää varauksen yhteydessä:

Päivämäärä on hyvä lyödä kiinni mahdollisimman hyvissä ajoin. Kun päivä on tiedossa, on hyvä tehdä alustava kuvausvaraus ja pyytää hintatarjouksen meiltä.
Hintatarjousta varten tarvitsemme morsiusparin nimet, yhteystiedot ja alustava suunnitelma kuvaukseen. Yksityikohtia ei tarvitse vielä tietää. Voimme tehdä alustava tarjous niillä tiedoilla, mitä on.

Jos morsiuspari tarvitsee yksityiskohtainen täsmätarjous, tarvitsemme seuraavat tiedot:

- Kuvaammeko hääparin muotokuvaus (ohjattu asetelmakuvaus) kyllä/ei
- Mikäli kuvataan muotokuvaus, tuleeko hääpari studioon kuvattavaksi, Foto-Neidin pihapiiriin miljöökuvaukseen vai onko hääparilla tiedossa oma sijainti?
- Edullisin vaihtoehto on häämuotokuvaus, vain hääpari kahdestaan, studiossa tai Foto-Neidin pihapiirissä. Muihin paikkoihin tehdään suunnittelukäynti erikseen.
- On mahdollista kuvata sekä studiossa- että miljöössä samalla kertaa.
- Kuvaammeko muotokuvia myös koko perheestä tai eri ryhmäyhdistelmistä? Siinä tapauksessa lisäämme perhelisän hintaan.
- Onko erikoistoivomuksia mitä pitää ottaa huomioon kuvatessa muotokuvia? Tämä voi olla hää-auto tai omaa rekvisiittaa, jota vaatii erikoisjärjestelyjä.
- Haluaako hääpari jo ennakkoon lisätä kuvaushintaan tietyt valokuvatuotteet? Vai halutaanko tilata kuvatuotteet vasta silloin, kun koevedokset on nähty?

- Kuvaammeko dokumentaarinen juhlakuvaus (juhlatilaisuuden eri ohjelmakohdat) kyllä/ei
- Mikäli kuvataan juhlapaikassa, missä paikkakunnassa tämä sijaitsee? Veloitamme km-korvaus Kauhavan kaupungin ulkopuolelle sijaitseviin paikkakuntiin.
- Onko tarkoitus kuvata vain vihkitilaisuudessa, vai kuvataanko myös juhlassa? Suurin piirtein kuinka pitkä aika? Eli arvioitu kuvausaika tai kuvaustoivomus tiettyyn ohjelmanumeroon saakka, kuten häävalssiin saakka.
- Onko jo tiedossa haluttu muoto valokuviin? Lasketaanko jo etukäteen kuvaushintaan sisältäen valokuvia? Muissa tapauksissa asiakas tekee päätöksen silloin, kun kuvavalikoima on nähty ja tarjoushintaan lisätään vain kuvauspalkkion.

Yhteystiedot kysymyksiä varten:
https://fotoneiti.fi/fi/yhteystiedot

sivu1hinnasto

Taustavaihtoehdot studiokuvaukseen

Valkoinen tausta Pilvitausta

 

 

 

 

Sininen tausta Harmaa pylväs -tausta

 

 

 

 

Vihertävän harmaa tausta  Harmaa aita -tausta