Avoinna sopimuksen mukaan. Soita 050 355 7743

Normaalit kuvat

Muotokuvat:

Pienkokoiset paperikuvat:

 • 10x13cm irtokuvana tai pohjukkeeseen laitettuna 13x18cm tai 15x20cm
 • 12x15cm irtokuvana tai pohjukkeeseen laitettuna 15x20cm
 • 14x18cm irtokuvana tai pohjukkeeseen laitettuna 18x24cm tai 20x25cm

Keskikokoiset paperikuvat:

 • 15x20cm irtokuvana tai pohjukkeeseen laitettuna 20x25cm tai 24x30cm
 • 20x25cm irtokuvana tai pohjukkeeseen laitettuna 24x30cm

Suurennokset:

 • 24x30cm julisteena tai kehystettynä
 • 30x40cm julisteena tai kehystettynä
 • 32x40cm julisteena tai kehystettynä
 • 40x50cm julisteena tai kehystettynä
 • 50x60cm julisteena tai kehystettynä
 • Myös muut, epämääräiset koot

Digitaalinen tiedosto

 • Digitaalinen tiedosto

Koevedokset

 • Koevedos digitiedostona levykkeellä
 • Koevedosarkki (A4 / 8 kuvaa)

  Kaikille kuvauspalvelun asiakkaille kuuluu tunnukset vedospalveluun, ellei muuta ole sovittu erikseen. Kuvaushintaan kuuluu 6kk vedospalvelujakso, jonka aikana on mahdollista rajatta käydä katsomassa vedoksia, näyttää vedokset sukulaisille ja ystäville tai jakaa omat tunnukset eteenpäin tuttavapiirissä. Kuvatilaus on hyvä tehdä määräajan aikana jos asiakas kokee että kätevin tapa tilata kuvia on juuri netissä. Määräajan jälkeen tunnukset umpeutuvat, ja vedospalvelu sulkeutuu.

  Jos asiakas on jo suorittanut ensitilauksensa, mutta haluaa tilata lisäkuvia määräajan jälkeen, hän voi olla yhteydessä meihin ja tilata lisäkopioita jo tilatuista kuvista puhelimitse, sähköpostitse tai käymällä paikan päällä tuomalla kuvat mukanaan. Paikan päällä on mahdollista katsoa vedoksia liikkeen tietokonenäytöltä. Palvelu on maksuton, mutta on hyvä varata aikaa tähän etukäteen, että saamme etsittyä kyseisen kuvauksen vedokset arkistosta valmiiksi ennen käyntiä. Jos asiakas haluaa lunastaa vedokset itselleen muistoksi, tämä on mahdollista tehdä tilaamalla vedokset joko digimuodossa levykkeelle tai ilmoittamalla halutut vedosnumerot paperitulostetta varten.

  Jos asiakas jättää tilauksensa tekemättä, muistutamme sähköpostiviestillä siitä että tunnukset ovat umpeutumassa. Pidämme siis varmuuden vuoksi vedospalvelun auki ylimääräiset kaksi viikkoa niille, joidenka tilaus on siinä vaiheessa suorittamatta. Jos asiakas jättää tässäkin vaiheessa kuvat tilaamatta eikä ole meihin yhteydessä, asiakas menettää mahdollisuuden tilata kuvat vedospalvelun kautta.

  Kun vedokset on poistettu, niitä ei lisätä palvelimeen veloituksetta uudestaan pyynnöllä, koska yksityisyrittäjänä aika ei yksinkertaisesti riitä palvella sekä ajankohtaisia kuvauksia, vedoksia, tilauksia + erääntyneiden vedostunnuspalveluja aina vuodesta 2008 siten, että ajankohtaiset tunnukset ja tilaukset saapuisivat asiakkaille ajoissa. Nettipalvelin ei ole meille ilmaista, eikä tilaa nettipalvelimessa ole yrityksellemme varattu rajattomasti ja tämän vuoksi emme voi ylläpitää asiakkaille aikarajatonta vedospalvelua. Näin ollen, odotamme että viimeistään silloin kun muistutuksemme saapuu sähköpostitse, asiakas käy vedospalvelussa ja tekee itselleen muistoksi kuvanumerolistan dsc_-alkavilla numeroilla, ja toimittaa listan meille silloin kun asiakkaalle sopii. Asiakas voi myös varata ajan maksuttomaan kuvaesittelyyn liikkeessämme tai tilata maksullisen vedoslevykkeen tai paperivedoksen kotiin.

  Lehtikuva

 • Foto-Neiti toimittaa tarvittaessa muotokuva haluttuun lehteen, esim. perheilmoitusta varten, ilman lisäkuluja. Asiakas ilmoittaa hyvissä ajoin kuvanumero, lehti, julkaisupäivä ja teksti meille, ja toimitamme kuvan ja tiedot lehteen. Jos kuvaamon nimi on esillä ilmoituskuvan yhteydessä lehdessä, kiitämme mainostilasta toimittamalla paperiversio ilmoituskuvasta asiakkaalle kaupan päälle (yksi kuva riippumatta ilmoitusmäärästä mikäli sama kuva esiintyy eri lehdissä). Ilmoitusmaksu on lehden ja ilmoitustilaajan välinen asia.