Avoinna sopimuksen mukaan. Soita 050 355 7743

Yritys

Valokuvausstudio Foto-Neiti on Annica Hölsömäen vuonna 2008 perustama yritys. Studio sijaitsee Kortesjärven Ylikylässä.

Annica on valmistunut valokuvaajaksi Svenska Yrkeshögskolanilta 2008, neljän vuoden korkeakouluopintojen jälkeen. Työharjoittelu on tehty Vaasassa, Irlannissa ja Nurmossa.

Foto-Neiti kuvaa digitaalisesti, mutta osaa kuvata tarvittaessa myös filmille. Koevedokset on nähtävillä nettisivujen vedospalvelussa viimeistään muutaman päivän sisällä siitä kun kuvaus on maksettu. Kaikki valokuvat tilataan kuvalaboratoriosta ja niitä on saatavana monissa eri koossa, värillisenä, mustavalkoisena tai seepiana. Myös väriyhdistelmiä on saatavana; esim. mustavalkoinen kuva, jossa on väriyksityiskohtia. Kuvankäsittelyn avulla kuviin voi lisätä efektejä tai yhdistellä useampia kuvia yhteen tauluun.

Vain mielikuvitus rajaa mahdollisuudet!

Kuvatessani pyrin saamaan mahdollisimman laajan ja hyvälaatuisen valikoiman. Pääasia on, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen. Foto-Neidin studioon voi tulla, jos tarvitsette lapsi-, perhe-, sisko-, lemmikki-, rippi-, yo-, vihki-, kihla-, edustus- tai ryhmäkuvia. Lisäksi kuvaan mielelläni studion ulkopuolella. Esimerkkeinä toimii muotokuvaus miljöössä, kirkkokuvaus, tilannekuvaus ja dokumentaariset kuvaukset.

Joko te tulette meille tai Foto-Neiti teille!

Studiokuvauksien lisäksi Foto-Neiti välittää harrastekuvia. Tänne voi tuoda filmirullan kehitettäväksi tai digikuvia cd:llä, muistitikulla ja muistikortilla. Täältä saa lahjatuotteita omasta kuvasta (muki, T-paita, palapeli, kuvakirja ym.). Nämä tuotteet on saatavana viikon sisällä. Tutustu myös muihin palveluihin: kuvasta kuva ja vanhan tai rikkinäisen kuvan entisöinti. Meiltä löytyy kiitoskorttipohjia omalle kuvalle, tai teen teille uuden henkilökohtaisen kiitoskorttivaihtoehdon!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

fotoneiti2

Annica Hölsömäki, Foto-Neiti