Avoinna sopimuksen mukaan. Soita 050 355 7743

Kuvapalvelut

Digikuvat

Digikuvia on mahdollista tilata cd-levyltä, muistitikulta tai muistikortilta. Me voimme täällä käydä kuvat lävitse, mikäli kuvia ei ole jo valittu teetettäväksi. Voimme myös polttaa kuvat täällä cd-levylle jos tarvitsette muistikortin kamerassa kuvauksia varten. Jos haluatte teettää pienen määrän kuvia (noin 10 kpl) niitä voi lähettää minulle sähköpostitse. Huom! isoa määrää kuvia en pysty vastaanottamaan sähköpostitse.

Kuvakorjailu

Joskus voi olla, että tärkeä kuva onkin hyvin tumma tai ylivalottunut. Siinä tapauksessa voimme katsoa kuvaa täällä ja kuvankäsittelyllä muokata kuvaa paremmaksi. Voimme arvioida kuvan lopputuloksen vasta, kun kuva on nähty. Kuvankäsittelymaksu lisätään hintaan.

Suurennos

Jos teillä on hyvänlaatuinen kuva josta haluatte suurennoksen, voitte tuoda tiedoston tänne tai lähettää sähköpostitse. Mikäli kuva on huonolaatuinen, laatu kärsii entistä enemmän kuvaa suurennettaessa. Me voimme suositella kokoa kuvalle, ellette itse ole varmoja kuinka paljon tiettyä kuvaa voi suurentaa.

Kuvaesitys DVD-muodossa

Voit tuoda kuvasarjan ja teemme siitä kuvanäyttelyn DVD-muodossa. Voit pistää DVD:n päälle, istua alas sohvalle ja nauttia hienosta kuvaesittelystä oman musiikkivalinnan mukaan. Kuvaesitys voi olla matka, häät tai vanhoista kuvista skannattu kuvasarja 50-vuotislahjaksi. Saatte itse valita myös kansikuvan.

Filmin kehitys

Välitän filmirullia kehitettäväksi. Täältä saa myös uuden filmin kameralle. Toimitusaika on noin viikko.

Negatiivista kuvia

Voitte tuoda vanhoja negatiiveja teetettäväksi valokuviksi tai tehdä suurennoksen.

Kuvasta kuva

Joskus ei enää löydä negatiiveja tai kuva voi olla niin vanha, että negatiivia ei ole edes olemassakaan. Silloin voimme tehdä uusia kuvia vanhasta. Tarpeen mukaisesti voimme myös entisöidä vanhoja kuvia uusiksi. Vanhasta kuvasta on mahdollista tehdä suurennos tai sisustustaulu. Monta vanhaa kuvaa voi myös yhdistää yhteen kuvaan.

Lahjatuotteet

Anna lahjaksi T-paita, palapeli tai kalenteri. Nyt löytyy iso valikoima lahjatuotteita omalla kuvalla. Digitiedostosta tai valokuvasta. Kuvan voi muokata tai siihen voi lisätä tekstiä. Lisätietoa ja näytekappaleita lahjatuotteista löytyy Foto-Neidistä.

Canvastaulu

Canvastaulu on tyylikäs vaihtoehto perinteiselle valokuvalle. Canvastaulu tai sisustustaulu on kuva tulostettuna kankaalle ja pingoitettuna kiilakehykseen. Kuvan laatu kestää vähintään 100 vuotta. Canvastaulun voi tehdä digitiedostosta tai vanhasta valokuvasta. Myös studiokuvia on saatavana canvastauluna.

Kiitoskortit ja muut korttipohjat

Meiltä löytyy sekä kannellisia että kannettomia kiitoskortteja. Kannellinen kiitoskortti on saatavana eri pohjavärillä. Kannettoman kiitoskortin muokkaamme asiakkaan toiveen mukaisesti - kaikki värit ja tyylit on saatavana. Meillä on näytekappaleita studiossa. Kiitoskortit on myös saatavana omasta kuvasta. Kannettoman kiitoskortin voimme muokata asiakkaan toiveen mukaisesti. Väri, häivytys, teksti ja koristeet ovat vapaavalintaisia. Täältä saat myös korttipohjia muihin tilaisuuksiin, hauskoja joulukorttipohjia, romanttisia tai tyylikkäitä kiitoskortteja, värillisenä ja mustavalkoisena. Kysy lisää!