Avoinna sopimuksen mukaan. Soita 050 355 7743

Kirkkokuvaus

Kirkkokuvaus voi olla häät, ristiäiset, hautajaiset tai muu tilaisuus. Tärkeää on, että valokuvaaja varataan ajoissa, jotta hän voi varata teille riittävästi aikaa.

Hääkuvaus

kirkkohaatHääkuvaus on usein iltapäivällä kirkossa. Kirkkokuvauksen yhteydessä on mahdollista kuvata muotokuvaus joko kirkossa ennen vihkimistä tai kirkon ulkopuolella. Kirkko-ohjelman aikana valokuvaaja kuvaa kaiken olennaisen, mitä tapahtuu alkaen siitä kun vihkipari on kirkon portailla menossa sisään päättyen siihen, kuunes vihkiparin auto on lähtenyt pihalta vihkitilaisuuden jälkeen.

Tarvittaessa kuvaaja tulee myös juhlapaikalle kuvaamaan kakun leikkaamisen ja häävalssin. Vihkitilaisuus voi tietenkin olla muuallakin kuin kirkossa ja me tulemme kuvaamaan sinne missä juhlat ovat! 

Lisää hääkuvauksesta tästä
 
 
 

Hautajaiset

hautajaisetHautajaiset ovat usein joko aamupäivällä tai iltapäivällä kirkossa tai kappelissa. Olisi hyvä miettiä etukäteen halutaanko kuvia myös arkun saattamisesta kirkkoon ja hautausmaalta kirkkosiunauksen jälkeen. Näin valokuvaaja pystyy varaamaan teille riittävästi aikaa kuvaamiseen.

Valokuvaaja on paikan päällä hyvissä ajoin ja on pukeutunut tummaan. Valokuvaaja liikkuu mahdollisimman äänettömästi kirkossa  ja kuvaa kaiken mitä tapahtuu siunauksen aikana. Hautajaiset voivat olla muuallakin kuin kirkossa ja me tulemme kuvaaman sinne missä ne ovat.
 
  


  

 


hautajaiset 1

hautajaiset 2

Muu tilaisuus

Me kuvaamme kaikki tilaisuudet. Tärkeää on saada tietoa hyvissä ajoin ja tietoa millainen tilaisuus on kyseessä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!